Allt möjligt

Lampa

Jädra nostalgi. Jag vill inte se bakåt, jag ser framåt varenda dag. Solen går upp, världen går åt rätt håll… världen skulle kunna gå åt det hållet.

Jag har större framruta än backspegel.

Det är bara det att livet ber mig städa i garaget och snedgarderoben. Vi har bott här sedan augusti 1983, en av oss älskar pappkartonger och tidskriftssamlare och sådant kan bara sluta på ett sätt. Vissa väggar bågnar inåt.

Ser du bilden framför dig? Det sitter en 17-åring framför en öppnad flyttkartong som han med stort besvär baxat ut ur garderoben. Nu öppnar han kartongen och plockar upp den första tidskriftssamlaren. Han är 48 år äldre påstår passet men inte det papper han nu börjar studera.

Dikten om det demokratiska & rättvisa samhället.

### Nostalgi är en vemodig men njutningsfull längtan, skriver Nationalencyklopedin.
### Hem eller tillbaka till något förlorat.
### Inte är jag sådan. Jag längtar landet jag aldrig sett, jag längtar efter frihet, jämlikhet, systerskap, broderskap. Framåt, nu filar vi på dikten, allt är fortfarande möjligt. Tjohoo!