Får en bli trött på kajor?

Jeans

Hur du säkert vet att du är en man på 65 år och 6 månader:
Du köper samma jeansmärke i samma storlek varje gång.

Du påpekar envist för smakråd, provrumsgrannar, expediter och förbipasserande elmontörer att: – Slita dem, det vill jag göra själv.

Du tränar framför spegeln hemma med höger tumme nonchalant instucken i fickan.

Varje gång.

Tre frågor, två svar
En fråga till Fältbiologerna, Naturskyddsföreningen, Ornitologiska föreningen, Greenpeace, tv-programmet Mitt i naturen samt världens alla goda naturfotografer och -skribenter:

Får en BLI trött på kajor?

*

Nu vet jag varför vi har kvar vår fasta telefon.
För att hitta mobilerna.

*

Hur kan en se att det är en brandman som stukat sig på innebandyn?
Låghalt.

### När politiken i världen liknar anfall i oorganiserad flock glimtar fotbollen då och då till och visar politik som den borde vara.
### Nyckelord: vi.
### Det är inte flottast kostym som vinner.

2 reaktioner till “Får en bli trött på kajor?”

  1. tur för portugal att ronaldo blev skadad om han nu blev det. med Ronaldo på plan hade Frankrike vunnit. Smart taktik av Portugals ledare att få Ronaldo att spela skadad.

    1. Är det så med folk som har skrikskinn, att de har lättare än andra att bli skadade på riktigt? (Frågar åt en vän). Nå, inte tror jag att Dykarn lämnade planen på flit. Däremot tror jag absolut att det gjorde att fransmännen underskattade Portugal i fortsättningen. Knepig bransch, det där 😉

      För övrigt syftar den kursiva avslutningen inte på EM-finalen i fotboll, inlägget är skrivet innan matchen. Jag syftar framför allt på Islands lag och dess uppträdande.

Kommentarer inaktiverade.