Flyttkarlarna på penningsäcken

Vi medborgare har räddat bankerna i landet med miljarder och åter miljarder när de haft det svårt. Inte fick vi de pengarna tillbaka när de kom sig och började göra storvinster igen.

Vi bankkunder har räddat bankerna i landet, genom att börja sköta deras arbete åt dem hemifrån vid våra datorer och mobiler. Inte fick vi någon höjd ränta för det. Ränta? Hahahahahahahaha.

Vi bankkunder finns i hela landet, längs europavägar och riksvägar men också vid en massa fina grusvägar. Inte fick vi behålla bankkontoren i våra små och medelstora kommuner för det.

Ibland får jag en sådan oemotståndlig lust att ta ut alla mina skulder från banken och skänka dem till någon annan.

### Ibland får jag dessutom en oemotståndlig lust att avreglera mig på de politiker och företagsledare som bestämt att det ska vara såhär på ett annat samhälleligt serviceområde: ”när hennes medicin hamnade fel fick hon nog

Uppdatering, någon timme senare vid cykelutflykt ner till centrum: Kassaskåpsflytt. Banken flyr vår kommun.

Hem | Om mig | Skriva & prata | Politik | Löpa | Viktor Root | Firman Kôppra (c) Sven-Ove Svensson

2 thoughts on “Flyttkarlarna på penningsäcken”

  1. Ja, jag kan bara hålla med. Helt bedrövligt. Det är precis som bankerna inte vill ha in kunderna på kontoret längre. Inte har de några pengar på kontoret längre och inte tar de emot dig som ny kund om du inte bedöms vara tillräckligt lönsam för dem.
    Men, jag tror faktiskt inte att bankpersonalen heller gillar den här utvecklingen, där de sällan träffar kunden ”över disk” och när de gör det kan de ej längre ge några personliga råd utanför ramarna. Allting måste dokumenteras till förbannelse.

    1. Ingen skugga över fotfolket. Det är inte deras fel.

      Likafullt har vi fler och fler kommuner här på trakten som saknar bankkontor helt. Det är en sorglig utveckling. Inte ens miljön mår bra av det.

Kommentarer inaktiverade.