Hur länge måste jag hålla på?

Är ni nöjda nu, ni som fick i gång mig på det här? Nu twittrar jag, facebookar och bloggar varenda dag, hela tiden. Hur länge måste jag hålla på? Det har jag inte fått någon information om. Tills jag fyller 75?

Gör det något om jag återanvänder inläggen om några år? Wermland forever, Bonde söker fru, Melodifestivalen, våren, löplusten och behovet av ett styck bättre värld finns förmodligen kvar, så jag tror inte någon märker någon skillnad.

Hur var det ni sa? ”Twitter, blogg och facebook är som högt blodtryck. Har du en gång börjat är du dömd till livslång medicinering”. Sa ni det eller minns jag fel?

Oj, nu fick jag löplust igen.

 

5 reaktioner till “Hur länge måste jag hålla på?”

  1. Hjälp, genomskådad! Fast det var faktiskt folk som vänligt drev på och tyckte att jag skulle gå med i facebook. När det sedan gick månader och halvår utan att jag skrev något drev de på igen. Men du har rätt, man får ta det som en man och stå för sina handlingar. Tror jag ska twittra om det…

  2. Jodå, vissa saker handlar jag nätvis. Böcker, resor – slike ting och tjänster. När det gäller byxorna tycker Inger att jag är efter min tid. De ska vara gula nuförtiden.

Kommentarer inaktiverade.