Köpes, Forshaga

Skönt. Jag är inte ensam. Det finns en till där ute, som tycker att mjölkförpackningarna var bättre förr.

Undrar hur han tänker göra? Bygga sina egna mjölktetror hemma i källaren och börja dekantera?

Inte kan jag ringa och fråga heller. Du ringer inte och stör den som sitter med mobilen i näven och bara väntar. Väntar och väntar …
… på rätta papperet.

Lättmjölk 0,5 procent.

 

 

 

 

 

(Annons i Forshaga-Deje-bladet 8 dec 2011).

 

2 reaktioner till “Köpes, Forshaga”

  1. Forshaga verkar vara stället. Bland dekanterande stofiler skulle man inte avvika så väldans. Där kunde jag nog få ro att ta upp mitt gamla projekt att bygga en kopia av Lunds domkyrka i navelludd.

    1. Du är synnerligen välkommen. Vi har alltid plats för en till. Domkyrkor – oavsett byggnadsmaterial – har vi relativt ont om på trakten. Om du vill kan jag visa dig dammen där Nisse Nilsson lärde sig åka skridskor.

Kommentarer inaktiverade.