Javisst gör det ont när väskor fattas

Vissa sverigedemokratiska riksdagsmäns formkurva:
Fattig
Frälse
Rör-else

Den som inte har en aning om hur kloka, sociala och renliga djur grisar är grymte första grymtet. #rörinteminväska

SD-ledaren Jimmie Åkesson väntas nu lansera partiets nya kampanj för nolltolerans mot vältande rullstolar. #rörinteminväska

Riksdagsmannen Lars Isovaara (SD) har polisanmälts för att han uttalat sig kränkande mot en riksdagsvakt av utländsk bakgrund. Bland annat ska han ha grymtat som en gris mot vakten. Strax innan trodde Isovaara att han blivit rånad på sin ryggsäck, när han välte med rullstolen på väg till riksdagshuset. Ryggsäcken hittades senare kvarglömd på den restaurang som Isovaara besökt. På twitter uppstod hashtaggen #rörinteminväska

Annars är allt som förut.