Upptäcker plötsligt vem jag springer som

Gusto

Springer, inte för att få någon att känna sig stressad, mobbad eller kroppsfixerad, men för att det är en av de sysslor som får mig att koppla av och må bra, för att jag har sprungit hela livet så länge jag varit frisk och oskadd, för att jag tänker så obehindrat då, kära nå’n inte vill jag mobba någon, jag är ju inte ens snabb, bara duktig på att gilla det, nå en sådan dag är det och efter ett tag springer jag förbi vårt lärcenter nere i köpingen, den skolan har verkligen stora fönster och nu speglar det sig en löpare i ett av de fönstren och just i det ögonblicket inser jag vad den här människan har för löpstil, det är inte en antilop jag får se, inte en utter, inte den minsta lilla kenyan, det är en av figurerna i tv-spelet Skylanders som en pedagogisk sjuåring lärde mig allt om i påskhelgen, få se nu, vad heter figuren i spelet, Gusto var det va’? Som honom springer jag.

Det är ingen vacker syn.

Klicka inte på länken. Jag har filmat figuren från en datorskärm. Klicka inte, då tycker du aldrig mer att jag är en trovärdig löpskribent.

Gå vidare med ditt liv. Det finns så mycket annat du kan göra än att titta på darriga mobilfilmer. Krama en människa. Viska något oanständigt till nå’n. Skriv ett brev.

Rör inga knappar.

Gusto

FILM:
Springer som Gusto

 

2 reaktioner till “Upptäcker plötsligt vem jag springer som”

  1. Ha ha ha… klart jag trycker på knappen och känner igen mig. Jag brukar se min egen skugga från sidan och undra varför det inte ser ut som jag tänkt mig. Men riktar blicken framåt och fortsätter ändå som vatten på en gås.

    1. En person i min omgivning påstår att jag överdriver, särskilt efter 5:2-kuren. Ja ja, en ser det en vill se, det gäller nog särskilt kåsörer. Framåt var ordet.

Kommentarer inaktiverade.