Kraftig satsning på barnens eget flyg

Över hela landet breder det nya Sveriges linjer ut sig. Tjohoo vilken satsning, pang pang pang. Menar jag tåglinjer som får sin snö bättre skottad än sist? Nej. Menar jag kontaktledningar som inte blir rädda och ramlar ner om tåget kommer? Nix.

Ta det lite lugnt nu, inte de linjerna. De får grôschel jämfört med vad Sverige vågade satsa under 1800-talet. Det fattiga Sverige, då man likafullt byggde Göta kanal och stambanorna. Dessa jätteprojekt för hand.

Ta det lugnt, jag menar ungdomsarbetslöshetslinjen.
Vuxenarbetslöshetslinjen.
Fuck facket-linjen.
Mera kärnkraft-linjen.
Mera livsfarlig strålning i 100 000 år-linjen.
Högre skatt för pensionärer-linjen.
Krångla med skolan gång på gång på gång-linjen.

Till sist det allra skamligaste, en egen flyglinje för dessa de våra minsta. Utvisningslinjen.

*

Skämmes med er. Skämmes. Man gör inte så mot en liten medmänniska.

 

2 reaktioner till “Kraftig satsning på barnens eget flyg”

  1. Man bör och ska självklart undanhålla ett barn från sin förälder om föräldern inte har vett nog att förstå att hon och barnet måste bo i paradiset Sverige. Särskilt rätt är det att stjäla barn från föräldrar när en god S-politiker står som utmärkt ersättningsförälder och fosterhemspatron.

    Vem har sagt att vinster i välfärden inte är förenligt med medmänsklighet! >:P

  2. Hej min anonyma vän. Något paradis finns inte, vi får försöka göra den värld vi har så bra som möjligt i alla fall. Till exempel genom att inte utvisa små rotade barn till en okänd framtid. Oavsett vad det sedan är för politisk färg på den som nu ger barnet dess trygghet här hemma.

Kommentarer inaktiverade.