En bränd själ i en bränd kropp

En 14-årig elev på överklassens skola Lundsberg fick föras till Karlskoga lasarett, därefter till Centralsjukhuset i Karlstad och slutligen till universitetssjukhuset i Örebro. Detta efter att ha misshandlats av nio andra, äldre överklasskoleelever i lördags, skriver tidningarna. Bland annat användes strykjärn vid den så kallade nollningen.

Sådan är överklassens diskreta charm numera, sedan elektrifieringen nått dem. Nollor bränner den med järn.

Lundsberg har fått många varningar men nu räcker det. Lägg ner Lundsbergs skola. Sätt mobbarna till att riva skolan själva, utan verktyg. Sedan kan de hugga skog i Norrland och bygga järnväg i Värmland tills de har blivit folk.

Det kan komma att ta ett tag.

 

 

 

 

 

Skolrapporter i media, 26 augusti 2013.

En kommentar till “En bränd själ i en bränd kropp”

Kommentarer inaktiverade.