Hur tänkte jag här?

Finsk fil

Städar snedgarderoben och …

… går igenom kartonger. Hittar en sprucken, uräten och diskad filförpackning i plast, prydligt undanstoppad.

Den är från vår finska resa 1982. Hur tänkte jag när jag sparade den?

2 reaktioner till “Hur tänkte jag här?”

  1. Bra att ha grejer är samlarens dilemma! Mitt? Självfallet våra föräldrar lärde oss att vara rädda om de saker vi fick & andras. Kanske det var då jakten på jämförelse med andra startade. Visst har vi så vi borde dela med oss mera. ”Gröschel” för mej kan vara guldgruva för andra, det värmer att lätta på börsen!

    1. Just nu blir det tre högar. Sparas till oss eller barnen, lämnas till Röda Korset eller slänges. Trasiga finska filburkar hamnar i högen slänges. Jag är inte ens samlare.

Kommentarer inaktiverade.