Den praktiska lådan för dig som inte vet hur du ska ha det

Vel-lådor

 

Packtejp med klämmigt tryck. Julgåvor i form av små minificklampor med ditt företags logotyp. Fruktkorgar. Ännu mindre ficklampor, nu med nyckelring. Reflexer som ser ut som dalahästar. Tre gratistips i Word du inte visste att du behövde. Allt sådant du kan komma på och lite till får jag brev om. Nästan varje dag ett mejl med nya tips.

Nyss kom e-brevet jag väntat länge på. Erbjudandet att köpa en praktisk vel-låda. Det måste vara idealet för sådana som jag, som gärna vill slänga saker men först behålla dem ett tag till. Ifall att.

Vel– Vel-låda. Hur många ska vi köpa, kära vän?

Hon svarar inte. Hon bara pekar på vad det verkligen står på skärmen. Det fina nyordet ”wellådor” är något helt annat än vad jag tror, påstår den pekfingern.

– Asch da. Jag beställer 10 stycken. Till att börja med. Du kan få en du med. Eller två. Du får två.