Ny plats vid köksbordet: lägesrapport 3

Fôggler

Vi har beslutat att prova det jag nog hade fruktat allra mest för ett år sedan. Flytande bordsplacering. Den kära vännen och jag ska sitta på olika platser vid köksbordet varje gång. Går det att göra så när huset är fullt av gäster så måste det gå när vi har ett helt köksbord att samsas om.

Hu.
Men intressant.
Flexibel är mitt andranamn. * ljuger heroiskt, fast det var hans förslag *

Nu blir det inga mer rapporter. Detta är inte Hänt i veckan, detta är en seriös blogg. Seriösa bloggare berättar om rehablöpning, skrivande, förbättring av världar och sådant. Regniga första maj kommer vi att tillbringa under bordet med picnic-duk, godis, äpple och sockerdricka, det har vi gjort förr med barnen.

Frukost i sängen?
Förslaget från en vän att inta alla gemensamma frukostar i sängen har väckt stort intresse i hela äktenskapet. Ett visst problem är att den kvinnliga delen av detta äktenskap äter sina flesta frukostar i tjänsten.

Pedagogiska måltider, det borde folk ha på alla arbetsplatser.
Tätt följda av gemensam vila.

Allt medan chefen högläser årsberättelsen för 2004.

Hela familjedramat:
Konsten att förvåna sig
Ny plats vid köksbordet: lägesrapport 1
Ny plats vid köksbordet: lägesrapport 2 

4 reaktioner till “Ny plats vid köksbordet: lägesrapport 3”

  1. Lösningen är enkel!
    Aristokratin är förebilden!
    Vid kortsidan sitter herr & fru!

    1. Vem tar du mig för? Jag är barn av lokalvårdare & barkmaskinist. Hon är inte adligare hon. Här ska minsann sittas så en räcker att skicka müslin. Tjohoo!

  2. Intressant – helt nu färgskala! Plats för nya förslag: Försten till bordet väljer plats. Kan det vara en lösning? Nej förresten, inte mer konkurrens i detta samhälle. Sisten då? Kan ge anledning till många långa sköna sovmorgnar.

    PS. Jag trodde vi var ensamma i landet om under-bordet-picnics i vår familj.

Kommentarer inaktiverade.